title
کد خبر: 13995
00
حجم کار اورژانس در نوروز ۲ برابر می شود/خدمات پرستاری شایسته تقدیر است

رئیس هیات مدیره نظام پرستاری آستارا عنوان کرد؛حجم کار اورژانس در تعطیلات نوروزی ۲ برابر می شود/خدمات پرستاری شایسته تقدیر استبا شروع سفرهای نوروزی و با توجه به حجم وسیع مسافرت ها به سمت خطه شمالی کشور، در این ایام شاهد افزایش چشمگیر مراجعات به بخش های اورژانس هستیم.

به گزارش بهداشت نیوز، عهدیه مهرآور رئیس هیات مدیره نظام پرستاری شهرستان آستارا در رابطه با وضعیت نیروهای پرستاری در بخش های اورژانس، گفت: کمبود نیروی پرستاری که یکی از مشکلات همیشگی ما است در این ایام نمودی دو چندان پیدا کرده است بنابراین به ناچار از نیروهای پرستار مستقر در سایر بخش ها که در تعطیلات نوروز مراجعه کمتری دارند نظیر بخش های جراحی و یا برخی بخش های درمانگاهی، برای جبران این کمبود نیرو مدد گرفته ایم. 


 

وی با اشاره به روحیه وظیفه شناسی پرستاران گفت: در زمان تحویل سال ۹۶ نیز بخش های اورژانس مملو از جمعیت و مسافرانی بود که به دلایل مختلف مراجعه کرده بودند و نیروهای پرستاری با صبر و سعه صدر به خدمت رسانی به این عزیزان مشغول بودند در حالیکه بسیاری از هموطنانمان در آن هنگام در جمع خانواده های خود حضورداشتند. مسلما این وظیفه شناسی و فداکاری نیروی های پرستاری،ستودنی و شایسته تقدیر است.
 
مهرآور در رابطه با علل مراجعه به بخش های بیمارستانی گفت: تعداد زیادی از مراجعان را  مسافران نوروزی تشکیل می دهند که به علل مختلفی از جمله تصادفات جاده ای به بخش های اورژانس بیمارستانی مراجعه می کنند.
 
وی خاطر نشان کرد: در نوروز امسال تا کنون هیچ موردی به جهت غرق شدگی به این بخش مراجعه نکرده است و امیدواریم هموطنان با رعایت‌ نکات ایمنی و توجه به هشدارها، جان‌ خود و عزیزانشان را به خطر نیندازند و تعطیلات خود را با صحت و سلامت به پایان برسانند.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.